Interbellum gesprekken

De Interbellum gesprekken.
Er zijn meerdere associaties mogelijk dankzij de term Interbellum. Een periode van rust tussen de vorige en de volgende financiële crisis in. Een periode van rust tussen de ene energievoorziening en de volgende in. Een periode van rust tussen politiek uiterste standpunten in. Een periode van rust tussen de vorige (Borlaug) en de nieuwe groene revolutie.

In deze serie van drie gesprekken verdiept Paul Roncken zich met een expert in drie grote opgaven waarbij de provincie de rol aanneemt van regisseur, in een roerige en tegelijk (nog?) rustige tijd.

Op 24 april over participatie met prof. Noelle Aarts. KLIK HIER VOOR DE PODCAST

Op 29 mei over natuur en landbouw op een dalende bodem, met landschapsarchitect Paul Plambeck

Op 12 juni over jongeren en hun veranderend zelfbeeld, fysiek en digitaal, met journalist Lynn Berger

Zie aankondiging op de bijgevoegde poster.
De Interbellum gesprekken kunnen live bijgewoond worden tussen 12:00 en 13:15 in de commissiekamer van het provinciehuis, Utrecht. Aanwezigen kunnen tijdens een vraag-antwoord ronde vragen stellen. Er staat een lunch klaar. Graag aanmelden via deze link.